Dondurulan profil tekrar nasıl kullanıma açılır?

Profil dondurma işleminizi gerçekleştirdiğinizde tüm profil bilgileriniz site mevcut halde bulunmaya devam eder. Sadece platform üzerinde üyeliğinize dair bilgiler görünmez. Bu nedenle profilinizi dondurma işlemini gerçekleştirdikten sonra tekrar kullanıma açabilirsiniz. Dondurmuş olduğunuz profilinizi tekrar kullanıma açmak için Teyzesizsiniz.com platformu üzerinden mevcut e-posta veya kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmanız yeterli olacaktır. Giriş yaptıktan sonra hesabınız […]

Devamını Oku

Profil nasıl dondurulur?

Profil dondurma işlemini Teyzesizsiniz.com platformu üzerinde bulunan “Ayarlar” bölümünden ulaşabilirsiniz. Ayarlar bölümüne girdiğinizde açılan sayfada “Diğer” butonunu göreceksiniz. Buraya tıklayarak hesap dondurma işlemini yapacağınız bölüme geçebilirsiniz. Hesap dondurma sayfasında sizden hesabınızı neden dondurmak istediğinizi kısa bir şekilde anlatmanız istenen bir alan bulunur. Bu alanı Teyzesizsiniz.com platformunun kendisini geliştirmesi için önemli olduğundan dolayı bu alanı doldurmanız […]

Devamını Oku