Profil dondurma işleminizi gerçekleştirdiğinizde tüm profil bilgileriniz platformda mevcut halde bulunmaya devam eder. Ancak hiçbir şekilde bu bilgiler eposta vb gibi işlemler için kullanılmaz. Platform üzerinde üyeliğinize dair bilgiler görünmez. Bu nedenle profilinizi dondurma işlemini gerçekleştirdikten sonra tekrar kullanıma açabilirsiniz.

Dondurmuş olduğunuz profilinizi tekrar kullanıma açmak için Teyzesizsiniz.com platformu üzerinden mevcut e-posta veya kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmanız yeterli olacaktır. Giriş yaptıktan sonra hesabınız tekrardan kullanılabilir hale gelir.

Etiket: